4025 Debrecen, Arany János u. 2. fsz. +36 30 6033 515

Rólunk

Harmónia Masszázs Iskola

Működteti: Debreceni Néri Szent Fülöp Alapitvány

A Harmóniaház a belvárosban található, könnyen megközelíthatő (Nagyállomástól 5 percre, Piac utcán 1-es, 2-es villamos megállóhely a Szent Anna utcánál, Debrecen, Arany J u. 2. fsz. 2.

Tanulónk igénybe vehetik a hűtővel, vízforralóval, mikrohullámú sütővel felszerelt konyhát.   A közelben több pékség, abc üzlet, pizzéria és a McDonalds található.

 

A 2020. szeptember 1-től érvényes Felnőttképzési törvénynek megfelelve a felnőttképzési tevékenységünk nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000926

Masszázs Iskolánk küldetése az, hogy kiváló minőségű masszőröket képezzen, akik képesek hatékony és gyógyító masszázzsal segíteni embereknek a fájdalom és stressz csökkentésében, a test és az elme harmóniájának helyreállításában.

Célunk, hogy hallgatóink szakszerűen és magabiztosan alkalmazzák a különböző masszázstechnikákat, valamint megfelelő anatómiai, élettani és pszichológiai ismeretekkel rendelkezzenek. Fontos számunkra, hogy a hallgatók folyamatosan fejlesszék szakmai készségeiket a gyakorlati és elméleti órákon keresztül és  egyéni stílusukat is kifejleszthessék a masszázs területén.

Küldetésünknek tekintjük továbbá a masszázs népszerűsítését hogy minél több emberben felkeltsük az érdeklődést és igényt a masszázs iránt. Meggyőződésünk, hogy a masszázsnak sok pozitív hatása van az egész testre és lélekre, ezért célunk, hogy minél több ember számára hozzáférhetővé tegyük ezt a gyógymódot.

Összességében, Masszázs Iskolánk küldetése a kiváló minőségű masszőrök képzése, akik segítenek az embereknek a fájdalom csökkentésében és a testi-lelki egészség helyreállításában, miközben népszerűsítik a masszázs előnyeit.

 

Masszés,wellness és fizio kellélek - velvesa.hu