4025 Debrecen, Arany János u. 2. fsz. +36 30 6033 515

Pávai Viktorné Inci

gyógymasszőr, reflexológus, wellness masszázs specialista
Amit oktat: A hétköznapi svéd- és talpmasszázs oktatója: masszázs elmélet és gyakorlat. wellness masszázsok kinesio tape alap

Egy véletlen folytán kerültem szoros kapcsolatba a természetgyógyászattal, ami kissé átfarigcsálta az egészségről-betegségről alkotott képet a fejemben. Elvégeztem a természetgyógyász képzést a reflexológiával karöltve, majd a gyógymasszőri vizsgát is letettem. Onnantól nem volt megállás, a tudásszomj leküzdhetetlennek bizonyult. Sorra jöttek a különleges masszázs képzések az utamba.

Majd egy évtizedig dolgoztam szállodaiparban, én voltam a felelős a kényeztető wellness masszázsok teljes palettájáért. Állandóan kutattam és tanultam az új különleges trendeket, a legfinomabb kényeztető rituálékat. Ez lett az irányvonalam, ebben teljesedtem ki. Hiszem, hogy minden betegség a lelket ért sebekből táplálkozik, amire gyógyír lehet egy testre és lélekre ható csodás kezelés. Ha a lélek feltöltődik életerővel, a testnek átadja gyógyító erejét. A kezeléseimet úgy építem fel, hogy minden érzékszerv meg legyen szólítva a terápia alatt.

Az alapokat természetesen a gyógymasszázs fogások szolgáltatják, de egyszerűen muszáj belevinni a gyógynövények koncentrált nedüjét, a természetes anyagok, kristályok ősi energiáit, a hangok célzott frekvenciáit, a fények és színek gyógyító erejét, stb. Így érzek teljesnek egy kezelést.

Célom, hogy kizárólag organikus alapanyagokat használjunk a kezeléseink során, a szintetikus olajok, krémek, pakolások száműzetésbe kerüljenek. Boldogan tanítom hallgatóimnak a gyógyolajok készítésének egyszerűségét, csodáját. Sok-sok alkotó ötlet cserél gazdát egy-egy kurzus alatt a tananyag mellett.

Különleges masszázsok specialistájaként részt vettem több szálloda wellness kínálatának összeállításában, valamint a dolgozók betanításában. A masszázsok oktatásával tíz éve foglalkozom, jelenleg közel 20 fajta masszázs képzést vezetek (és még rengeteg ötletem van!).

Szakmai eredmények:

  • Készség Központ tanfolyami oktató (2009-2010)

  • Harmónia Masszázsiskola tanfolyami oktató (2011-

  • Kapos Felnőttképző Központ Kft. : különleges wellness kezelések elméleti oktató

  • Karakter Kft., Szolnok: különleges wellness kezelések elméleti és gyakorlati oktató

  • Nemzetközi Masszázs Akadémia Bp: különleges wellness kezelések elméleti és gyakorlati oktató