4025 Debrecen, Arany János u. 2. fsz. +36 30 6033 515

Esőcsepp (Raindrop Technique) masszázs tanfolyam

exkluzív masszázs
 • Kiscsoportos, gyakorlatközpontú képzés
 • Hétvégi és hétköznap délutáni tanfolyami időpontok
Tanfolyam leírásaRészvételi információk

A jelentkezők egy feledhetetlen élményben részesülnek, ahol tapasztalatokat szerezhetnek egy különleges masszázsról, elsajátíthatja a technológiát, hogy családjában, ismerőseinek hatékony segítséget tudjon nyújtani.

Az esőcsepp technika az egyik legbiztonságosabb és leghatékonyabb, műtéti beavatkozást nem igénylő, bárki számára elérhető eljárás a hátfájás és gerincproblémák – a legelterjedtebb „népbetegség“ – csillapítására. Az olajokat egy előre meghatározott sorrendben visszük fel a talpra, a lábfejre, majd a gerincre és a gerinc területekre.

Egy felbecsülhetetlen módszer illóolajok külsőleges alkalmazásával a gyógyulásért, melyet most Ön is elsajátíthat!

Raindrop Technique (esőcsepp) egy itthon még nagyon ritkán használt eljárás, mely éterikus olajok és ezek terapeutikus hatásának egyvelegén alapszik. Az olajokat egy előre meghatározott sorrendben juttatják fel a gerincre és mellé, majd ezeket gyengéden bedolgozzák. A forró kendők erősítik az olajkeverék hatását, melynek köszönhetően a méregtelenítő hatás akár egy hétig is érvényesül a hátizomzatban. Ez egy kellemes, ellazult érzést ad egész testünknek, megszüntetve a különböző blokkokat és a stressz okozta tüneteket.

Bizonyított, hogy a hátizomzatban sok parazita, vírus, baktérium és gomba telepszik meg. Bizonyos idő után gyulladások lépnek fel és a hátizmok ennek következtében megrövidülnek. Ha olyan izmokkal történik mindez, melyek a gerincet tartják egyensúlyban és a helyes irányban, akkor a gerinccsigolyák a megrövidült izmok irányába kezdenek el elmozdulni. Ennek következménye a gerincferdülés. Súlyos esetekben a gerincoszlop úgy áll, mint egy csigalépcső. Ezen megrövidült izmok masszírozása javítja az anyagcserét és az izmok gyógyulási folyamatát gyorsítja. De sajnos sok izom még a leggyakorlottabb masszőr számára sem elérhető. Pontosan itt jön a Raindrop Technique. Az olajok hátra történő feljuttatása után a növényi hatóanyagok behatolnak a hátizomzatba. Megérkeztük után még egy hétig hatékonyan dolgoznak. Baktériumokat, parazitákat, vírusokat és gombákat ölnek ki, melyek az izomszövetek között rakódtak le. Az olajok kiegyensúlyozó hatásukon kívül még a lelki és energetikai középút megtalálásában is segítenek.

Kiknek ajánljuk?

 • masszőröknek, akik szeretnék kiegészíteni tevékenységüket
 • természetgyógyászat iránt érdeklődőknek
 • azoknak, akik szeretnék megőrizni testi-lelki harmóniájukat
 • akik szeretnének egyensúlyt teremteni a saját és családjuk életében.

Mit kell tudni a tanfolyamról?

Képzés megnevezése: Esőcsepp masszázs tanfolyam

Képzési idő:  8 óra (1 óra elmélet 7 óra gyakorltt)

Vizsga: a tanórákon való gyakorlati munka értékelése

Előképzettség: alapfokú végzettség, egészségügyi alkalmasság 

Tanúsítvány: A tanfolyam sikeres elvégzése után  regisztrációs számmal ellátott tanúsítványt kapnak a hallgatók, melynek feltétele a hiányzásmentes részvétel és a sikeres írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsga.

Elhelyezkedés: A tanfolyamon megszerezhető végzettséggel vállalkozói igazolvány is váltható! A tevékenység TEÁOR kódja: Fizikai közérzet javító szolgáltatás: 960401

További elhelyezkedési lehetőségek: wellness & SPA központok, szállodák, termálfürdők, szépségszalonok, fitnesz termek

Csoportjaink: Képzéseink kizárólag kis létszámúak,  min. 4 fő, max. 10 fővel indítjuk csoportjainkat, hogy minden tanulónk kellő odafigyelést, segítséget kapjon az oktatójától ami által olyan minőségi masszázstudás birtokába kerülnek, amellyel a világ bármely pontján megállják a helyüket szakmájukban.

Mennyibe kerül a tanfolyam?

Részvételi díj:  70.000/fő (amelyből az induló olaj szett ára 54.000 Ft)
 
A tanfolyam díja tartalmazza:
 • a masszázshoz  felhasznált anyagok árát,
 • egy színes, ábrákkal illusztrált munkafüzetet,
 • “Raindrop Technique” illóolaj csomagot (9 db 5 ml-es terápiás minőségű illóolaj, 2 db 236 ml-es masszázsolaj)  Az olaj-szett a masszázs elvégzéséhez szükséges speciális olajokat tartalmazza. (Kb 12-15 masszázshoz elegendő egy szett.) Az olajokhoz  későbbiekben is nagykereskedelmi áron lehet hozzájutni.
 • a Tanúsítványt (magyar nyelven).

Angol/Német/Olasz nyelvű tanúsítvány: + 1.500 Ft/db

Mit kell hozni a képzésre?

A képzés helyszínén a hallgatóknak biztosítjuk az alapanyagokat, fertőtlenítő kendőket, olajokat, krémeket, a hallgatónak saját részére mindösszesen az alábbi dolgokat kell magukkal hozniuk:

 • 1 db nagyobb méretű töröközőt,
 • 1db  lepedőt,
 • kényelmes, meleg  ruházat,
 • papucs,
 • nőknek kétrészes fürdőruha,
 • férfiaknak fürdő/rövid nadrág,
 • jegyzetfüzet,
 • ivóvíz.

Hogyan jelentkezhetek a tanfolyamra?

Jelentkezés módja:

 • Online Jelentkezés: az jelentkezési űrlap kitöltésévvel és elküldésével,
 • Vagy személyesen a Harmóniaházban keddi napokon 14-19 óra és szerdai napokon 9-13 óra között.

Jelentkezéseket a regisztrációs díj (50000 Ft – mely része a tanfolyami díjnak!) befizetésével tudjuk elfogadni. A részvételi díjból fennmaradó összeg a tanfolyam első napján, a tanítás megkezdése előtt fizetendő.

A jelentkezéseket a regisztrációs díj beérkezésének sorrendjében vesszük figyelembe.

Csak a tanfolyam elindulása előtt, emailban történő lemondás esetén van lehetőség a befizetett díj 80 %-ának egy későbbi tanfolyam árába történő beszámítására.

A jelentkezési díjat és a tandíjat befizetheti:

 • személyesen kedden 14-19 óra és szerdán 9-13 óra között
 • banki befizetéssel vagy átutalással (a számlaszámot a jelentkezést visszaigazoló email tartalmazza)

Meghirdetett tanfolyami időpontok:

Nincs aktuális tanfolyam/program

Oktató(k)